Fönsterputs - Massor med fönsterputs

Professionella Fönsterputsare

Professionella Fönsterputsare

Att låta något proffs komma och sköta fönsterputsningen går enkelt, är inte så dyrt efter RUT-avdrag och blir väldigt bra. För att kunna jämföra olika priser måste du kunna ge fönsterputsningsfirman en del information för att de ska kunna komma med ett prisförslag.

Det som fönsterputsaren behöver veta för att kunna ge dig ett pris på fönsterputsningen är:

  • Antal fönstersidor som ska putsas
  • Antal spröjsade fönster som ingå i fönsterputsningen
  • Höjden fönstren sitter på

Kravet innan vare sig proffset eller du ska börja fönsterputsningen är att det inte finns föremål eller blommor i fönstren och att gardinerna inte är i vägen.

Vilka kan man anlita för fönsterputsning?

Vilka kan man anlita för fönsterputsning?

Det finns många bolag som kan hjälpa till med fönsterputsningen, allt från enmansbolag till stora internationella företag. Även vissa glasmästare erbjuder också fösnterputstjänster men långt i från alla.

Det viktiga är inte vilket typ av bolag ni anlitar utan att den fönsterputsare som putsar dina fönster är pålitlig, duktig och effektiv.

Många städfirmor och hemtjänstföretag erbjuder fönsterputsning som del i en annan tjänst, t.ex. vid flyttstädningen eller som en fristående tjänst.

Övriga fönsterputsningstjänster

En del fönsterputsare erbjuder sig att plocka bort och ställa tillbaka prydnadsföremål eller blommor vid fönsterputsningen. Dom kan också torka av fönsterkarmar samt rengöra persienner.


Fönsterputs finns hos

Allt intressant om Fönsterputsmaskin

Här finns mycket intressant information och relevant fakta om fönsterputs & fönsterputsning men också en del kul och lustiga saker gällande fönsterputsmaskiner.Meny - Fönsterputs
Till förstasidan på www.fönsterputs.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter